TVVL – Platform voor mens en techniek, WoerdenKlant: TVVL
Locatie: Intechnium Gebouw, Woerden
Oplevering: 2016

Annekoos Littel Interieurarchitecten ontwerpt voor uitbreiding huisvesting en werkomgeving TVVL te Woerden

De verhuizing in 2016 van het verenigingsbureau van Leusden naar het Intechnium gebouw in Woerden heeft bijgedragen aan het huidige succes van TVVL. Het belangrijkste doel was het herstellen van de verbinding tussen cursisten en TVVL. Cursisten komen naar TVVL en niet meer naar een anonieme vergaderlocatie.

Annekoos Littel Interieurarchitecten ontwierp de frisse eigentijdse huisstijl voor het nieuwe verenigingsbureau en is alweer in gebruik sinds 2016. Het is een succesvolle ontmoetingsplek geworden waar leden zeer regelmatig aanlanden en met elkaar in gesprek komen tijdens een van de vele bijeenkomsten, vergaderingen en cursussen. Het verenigingsbureau vormt het TVVL-huis waar het gaat om installatietechniek in en om gebouwen.

Kennisontwikkeling centraal in het TVVL-huis

Met dit succes en de behoorlijke groei bleek de huidige huisvesting te klein geworden. Een uitbreiding van de huidige huisvesting was de wens en bleek mogelijk binnen het Intechnium. TVVL vroeg wederom Annekoos Littel Interieurarchitecten om het huisstijl ontwerp aan te vullen en uit te rollen naar de uitbreiding van de locatie in Woerden. Een nieuwe werkomgeving anno 2020 is in het huidige ontwerp geïmplementeerd. Een ideale werkomgeving is door Annekoos Littel vormgegeven en gecreëerd voorzien van belangrijke input van de medewerkers die in Woerden werkzaam zijn. Goede Arbo-werkplekken, aanlandplekken, vergader-, concentratie-, en cursusruimtes. Tevens is veel aandacht besteed aan de vormgeving van de “huiskamer”, de ontmoetingsplek voor o.a. cursisten en medewerkers. Op deze wijze biedt het ontwerp voor de nieuwe huisvesting van TVVL letterlijk professionals in de installatietechniek de mogelijkheid om samen te werken, kennis te ontwikkelen en kennis te delen. Een platform op een vertrouwde plek waar professionals elkaar kunnen vinden en verbinding kunnen aangaan.  Een ideale ontmoetingsplek in het Intechnium te Woerden die faciliteert in cursussen, workshops, trainingen, inspirerende evenementen, bijeenkomsten en congressen.

De komende maanden zal het ontwerp gerealiseerd en uitgevoerd worden. Via onze site houden wij u op de hoogte.

 

Impressies uitbreiding huisvesting TVVL: