Appartement, WoerdenKlant: Particulier
Locatie: Woerden
Oplevering: 2004

Appartement dat past als een maatpak

Een casco appartement, een kleurrijk Oosters tapijt en een bijzonder Wedgewood servies vormden de basis voor deze woning. In dit Turn Key project stond advisering, ontwerp, planning, een perfecte uitvoering en een optimaal gebruik van de ruimte centraal.

Zo is o.a. een white wash eiken kastenwand ontworpen, die de volle breedte van het appartement beslaat. Naast het verstrekken van toegang tot de luxe keuken en de gang, biedt deze wand (behalve veel bergruimte) bovendien de mogelijkheid techniek, bekabeling e.d. onzichtbaar te integreren. Functionaliteit is verder doorgevoerd in de speciaal ontworpen hoogglans kastenwand in de slaapkamer, het ruimtebesparend accessoiremeubel in de hal en het strakke, stijlvolle badkamermeubel.

Dit alles, in combinatie met het gebruik van warme materialen en een natuurlijke kleurstelling, biedt de bewoner een comfortabele leefruimte. Hiernaast zorgen Italiaanse sfeerverlichting, de speciaal ontworpen tafel, modern/klassieke meubelen gestoffeerd in wol en glans-gordijnen voor extra sfeer.