Nieuwjaarsgroet uit Woerden!

Wij naderen het einde van 2021, wat was het weer een enerverend jaar met ook veel mooie en inspirerende interieur opdrachten.

De afgelopen maanden hebben we ook hard gewerkt aan de verhuizing van het hoofdkantoor van de ZZG-Zorggroep naar ’t Wald in Groesbeek. Samen met diverse partners hebben we de nieuwe werkomgeving naar verwachting van de ZZG-Zorggroep ingericht. 

Hartelijk dank voor de fantastische samenwerking van afgelopen jaar;

Fame Groep – Ariëns Partner in Vastgoedonderhoud – Hoogendoorn Interieurbouw – HAHEBO – Energiebreed B.V. – OPG Landscape – Nikkelen elektrotechniek B.V. – Kemkens Installatieburo B.V. – Hofmans at Home – Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. – De Haan Westerhoff Projecten B.V. – dormakaba Nederland B.V. – SkyLift B.V. – idverde Nederland

Fijne feestdagen en een gezond en mooi nieuwjaar toegewenst. Team Annekoos Littel gaat het jaar 2022 met positieve zin tegemoet. 

Tot ziens in het nieuwe jaar!!