Ontwerp nieuwe centrale ontmoetingsplaats “t Wald voor de ZZG Zorggroep te Nijmegen is gereed en klaar voor de uitvoering!

Het voornemen is in het najaar 2021 te verhuizen naar deze nieuwe inspirerende bosrijke plek op het terrein van Dekkerswald te Groesbeek. De missie is de medewerkers, collega’s onderling, samenwerkingspartners en externen van ZZG in staat te stellen elkaar centraal te kunnen ontmoeten en samen te werken. Activiteit gerelateerd te kunnen werken in een eigentijdse, moderne en dynamische werkomgeving waarin iedereen zich thuis kan voelen en waarin talenten optimaal ontwikkeld kunnen worden. 

In nauwe samenwerking met ZZG Vastgoed, Fame Planontwikkeling en de gebruikers van ZZG heeft Annekoos Littel het ontwerp mogen maken van deze nieuwe inspirerende werkomgeving vanaf ruwbouw tot en met de totale inrichting.

Hierbij alvast een impressie. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!