Rabobank Regio Schiphol, Adviescentrum Hoofddorp

05 Rabobank Regio Schiphol Annekoos  Littel 04 Rabobank Regio Schiphol Annekoos  Littel

  • Bouwjaar 1998.
  • Het pand bestaande uit vijf bouwlagen en een halfverdiepte parkeerlaag, een bvo van circa 5.000 m².
  • De opzet is een U-vorm waarbij de kantoorverdiepingen overwegend zijn ingedeeld volgens het principe van een dubbelcorridor.
  • In de bestaande opzet biedt het pand ruimte aan circa 180 fte’s hetgeen overeenkomt met 150 werkplekken.

Het Nieuwe Werken
In verband met wijzigingen in de organisatie en het vestigingenbeleid is het aantal werkplekken toegenomen tot circa 180 stuks. Daarbij is het principe van Het Nieuwe Werken ingevoerd door het gebruik van diverse werkplektypologieën. Hierdoor is de toename van het aantal werkplekken gefaciliteerd en is tevens een meer inspirerende werkomgeving geworden.

De verbouwing en inrichting – naar ontwerp van Annekoos Littel Interieurarchitecten bni
Bestond uit een volledige herindeling van de kantoorverdiepingen en de begane grond. De klimaatinstallatie is behouden gebleven maar wel aangepast aan de nieuwe indeling. De eerste fase van de verbouwing stond gepland voor december 2014.  In juni 2015 werd de vierde fase opgeleverd. Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de de vierde verdieping – het restaurant.