Beurseditie woonwoensdag 19 maart a.s!!

 

Hoe had u dat dan gedacht?
Je droomhuis realiseren, is heel erg leuk. Of het nu om nieuwbouw of verbouwen gaat: je hebt vaak al helemaal voor ogen hoe het eindresultaat zal zijn. Daar komen de eethoek en luie stoelen. In die hoek hoor ik mezelf al bellen vanaf mijn thuiswerkplek. En als de kinderen het huis uit zijn, dan maken we daar een inloopkast… Of vergroten we dan toch liever de badkamer?
In het proces naar de (ver)bouw toe blijven die beelden u helder voor ogen staan, terwijl de vragen naar concrete invulling steeds gedetailleerder worden. ‘Hoe had u dat dan gedacht?’ is de soms pijnlijke vraag van de aannemer als een verbouwing minder goed in detail is voorbereid. Selecteren en kiezen is nodig tijdens het proces van tekenen, ontwerpen en inrichten, net als goed nadenken over de juiste materialen en kleuren bepalen.

Annekoos Littel 3D

Alles onderzoeken?
Een woonbeurs als ‘Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten’ is een fantastische plek om inspiratie op te doen voor je verbouwing of nieuwbouw. Maar het risico bestaat dat je wordt overladen met informatie en door alle nieuwe indrukken misschien verder af raakt van je oorspronkelijke wensen en ideeën. Wij hebben daar wat op bedacht: de ‘beurseditie’ van onze woonwoensdag.

Deskundig advies….gratis
Tijdens de speciale woonwoensdag ‘beurseditie’ op 19 maart kun je met je ruwe schetsen, vragen en interieurwensen bij ons terecht voor een half uur gratis advies. Gediplomeerde interieurarchitecten en ontwerpers zullen jouw vragen beantwoorden, rustig met je meedenken en tips geven voor vervolgstappen. Wij zorgen die dag voor een kopje koffie, thee, een fris of een wijntje.

Annekoos Littel overleg

Wil je na het adviesgesprek naar ‘Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten’? Dan hebben wij de adresjes die je niet mag missen. Je kunt met onze tips heel gericht de informatie verzamelen die je nodig hebt om je woonwensen en verbouwingsplannen te realiseren.

 

Beurseditie woonwoensdag 19 maart

  • Wie: iedereen met (ver)bouwplannen
  • Wat: de ‘beurseditie’ van de woonwoensdagen
  • Waar: Annekoos Littel Interieurarchitecten BNI, Jan de Bakkerstraat 13-15 Woerden
  • Waarom: om goed voorbereid en met focus je droomhuis te kunnen realiseren
  • Wanneer: woensdag 19 maart 2014
  • Tijdstip: 16.00 tot 21.00 uur
  • Aanmelden: geef je van tevoren per mail op, zodat je gegarandeerd een eigen half uur spreektijd hebt. Je krijgt na aanmelding een bevestigingsmail met de verdere praktische informatie.
  • Contact: info@annekooslittel.nl, tel: 0348-414868

Maak kans op een vrijkaart….
Geef je nu per mail (info@annekooslittel.nl) op voor een ‘spreekuur’ tijdens de woonwoensdag van 19 maart aanstaande en maak kans op een van de drie gratis kaarten voor ‘Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten’. Deze woonbeurs is in de Jaarbeurs in Utrecht op 21/22/23 maart 2014. De eerste drie aanmeldingen in onze mailbox krijgen bij hun bezoek aan onze woonwoensdag een gratis toegangskaart ter waarde van €15,00.

Annekoos Littel project 3Woonhuis familie ZaandamWoonhuis familie Zaandam