Er wordt hard gewerkt aan de renovatie van de Morgensterkerk in Zoetermeer

 

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de renovatie van de Morgensterkerk in Zoetermeer. Het 45 jaar oude gebouw wordt grondig verbouwd en gerestyled. Onder andere worden de toiletgroepen en de rouwkamer uitgebreid en gemoderniseerd.

Morgensterkerk Zoetermeer

De entree is gestript en wordt weer opnieuw met moderne materialen afgebouwd echter met respect voor de aanwezige elementen uit de 60–er jaren. De kerkzaal wordt lichter en frisser van uitstraling waardoor het kleurrijke en prachtige glas-in-lood nog stralender wordt. Tevens worden alle vergaderzalen en kerkenraadskamer gemoderniseerd.

Annekoos Littel ontwierp de totale herinrichting. Momenteel ontwerpt het bureau Annekoos Littel een eigentijdse huisstijl voor de gemeente. Van der Kooij Bouwmanagement is verantwoordelijk voor het bouwmanagement. Vele vrijwilligers uit de gemeente zijn dagelijks actief betrokken bij de bouw en inrichting.