Ontwerp nieuwe centrale ontmoetingsplaats “t Wald voor de ZZG Zorggroep te Nijmegen is gereed en klaar voor de uitvoering!

Het voornemen is in het najaar 2021 te verhuizen naar deze nieuwe inspirerende bosrijke plek op het terrein van Dekkerswald te Groesbeek. De missie is de medewerkers, collega’s onderling, samenwerkingspartners en externen van ZZG in staat te stellen elkaar centraal te kunnen ontmoeten en samen te werken. Activiteit gerelateerd te kunnen werken in een eigentijdse, moderne en dynamische werkomgeving waarin iedereen zich thuis kan voelen en waarin talenten optimaal ontwikkeld kunnen worden. 

In nauwe samenwerking met ZZG Vastgoed, Fame Planontwikkeling en de gebruikers van ZZG heeft Annekoos Littel het ontwerp mogen maken van deze nieuwe inspirerende werkomgeving vanaf ruwbouw tot en met de totale inrichting.

Hierbij alvast een impressie. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!

Dagcentrum NOVA is opgeleverd, ingericht en gefotografeerd!

NOVA is een dagcentrum voor kinderen en (jong) volwassenen met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking of een ernstig meervoudige beperking (EMB). We zijn trots op dit prachtige lichte gebouw dat wij met zeer veel toewijding hebben mogen inrichten in samenwerking met CITA architecten en Gemiva SVG.

klik op onderstaande link voor meer foto’s en informatie:

Dagcentrum Nova Gemiva-SVG

Vers van de pers;

Studio Piraat uit Woerden ontwierp voor ons de nieuwe huisstijl.
Onze ‘Littel Bags’ zijn nu ook binnen! We kunnen weer tip top op pad.

Aan de slag met mooie nieuwe projecten!

Met het mooie winterse weer buiten gaan wij binnen lekker aan de slag met mooie nieuwe projecten.

Nieuwjaarsgroet uit Woerden!

Afgelopen jaar was een bijzonder jaar!

Ondanks alle beperkingen heeft ons team weer mooie en diverse projecten mogen opleveren onder andere;

Renovatie kantoren Wij Techniek te Woerden 
Nieuwbouw Woonvoorziening Hart van Mook zorggroep ZZG te Nijmegen 
Renovatie kantoren Luchtverkeersleiding Nederland te Schiphol 
Renovatie appartementen Nieuwezijds Voorburgwal te Amsterdam 
Inrichting en styling Leeromgeving TechnoHUB te Woerden

We kijken terug op vele plezierige en creatieve samenwerkingen en danken onze opdrachtgevers voor het vertrouwen.

Blijf gezond en graag tot ziens in het nieuwe jaar!!

Annekoos, Floor en Debbie.

De gebruikers van de Luchtverkeersleiding NL staan te popelen om de nieuwe werkvloer in gebruik te nemen!

Het bureau Annekoos Littel Interieurarchitecten werd in november 2019 gevraagd om voor de Luchtverkeersleiding Nederland een huisvestingsconcept vorm te geven, dit in nauwe samenwerking met HEVO en de Luchtverkeersleiding. Met als belangrijkste opdracht dit concept als een pilot te realiseren op de derde verdieping van het bestaande gebouw. Het ontwerp werd door Annekoos Littel gerealiseerd vanaf ruwbouw tot en met de laatste accessoires. Oppervlakte is circa 1000 m2 BVO. Er diende rekening gehouden te worden met een strakke planning, waarbij een kritische blik van de indeling in relatie tot de installatietechniek en/of aanpassing van de installaties paste binnen de gestelde tijdskaders.

Een nieuw werkplekconcept werd ingevoerd, dat uitgaat van plaats- en tijdonafhankelijk werken met een variatie aan werkplekken, aanlandplekken, belcellen en (informele) overlegplekken. Het grove PVE was beschikbaar en de verdere uitwerking heeft plaats gevonden in nauw overleg met de toekomstige teams van de LVNL en HEVO als procesmanager. Het ontworpen werkplekconcept is een deel van een groter traject, waarbij deze verdieping vooruit is getrokken als voorbeeldfunctie voor de totale organisatie.

Luchtverkeersleiding Nederland, Amsterdam

Presentatie ontwerp kleinschalig wonen

Presentatie ontwerp nieuw kleinschalig wonen project voor de ZZG Groep in Nijmegen. Samen met de opdrachtgever Marlies Garritsen werken we toe naar een prachtig eigentijds eindresultaat!

LVNL bijna klaar voor de oplevering!

Afgelopen jaar hebben wij voor Luchtverkeersleiding NL een mooi en duurzaam interieurontwerp mogen realiseren. De laatste puntjes worden op de i gezet en dan kunnen de gebruikers er in.

Annekoos nam alvast even een kijkje:

Voor meer informatie over het project klik op onderstaande link

Luchtverkeersleiding Nederland, Amsterdam

Met veel inspiratie weer vol aan de slag voor particulieren opdrachtgevers in heel nederland!

Momenteel zijn wij druk bezig met verschillende particulieren opdrachten. Van grote verbouwingen tot kleine adviezen, er is van alles mogelijk. Wilt u een nieuw interieur of hulp nodig bij uw verbouwing? Voor vragen kunt u ons altijd even bellen of mailen.

via onderstaande link kunt u onze opgeleverde projecten van particulieren zien.

Projecten

Update TechnoHUB powered by WWT te Woerden

De afbouw van het TechnoHUB schiet aardig op! Onze ontwerpen zijn bijna gerealiseerd. Zo ook de bijzondere akoestische accentwand. Deze is opgebouwd uit hergebruikte delen afkomstig van de authentieke kolommen die kenmerkend zijn voor deze voormalige defensie-hal uit de jaren 30. Hierin is op een subtiele wijze gekleurd akoestisch vilt verwerkt. De wand is inmiddels kenmerkend voor het TechnoHub en schitterde afgelopen week als herkenbare achtergrond tijdens de ledenbijeenkomst. Zie onderstaand voor de laatste nieuwsbrief van het TechnoHUB.

Daarnaast wordt er hard gewerkt aan het verdere interieurontwerp.