Rehobothschool, Ridderkerk

In 2019 is na de zomervakantie het nieuwe interieur en de uitbouw op het dak van de Rehobothschool in gebruik genomen. Hiervoor heeft het team van Annekoos Littel het interieur- & kleurontwerp verzorgd ook voor de gevels en uitbouw. Multifunctionaliteit in de gemeenschappelijke hal was het uitgangspunt en hier hebben wij ook een aantal maatwerk meubels voor mogen ontwerpen.

MHM Onroerend Goed B.V., Woerden

In 2016 werd het team van Annekoos Littel gevraagd om in de entree/ontvangst ruimte van het kantoorpand aan de Vijzelmolenlaan een sfeervol zitje samen te stellen. Het oude receptiemeubel werd weg gehaald en de wand werd voorzien van een mooi behang, karpet werd geplaatst samen met het meubilair en accessoires.

Na de oplevering van de entreehal zijn wij gevraagd ook een ontwerp te maken voor het kantoor van MHM onroerend goed zelf. De kantoren op de 3de en 4de verdieping waren toe aan een update en daarnaast willen ze naar het nieuwe werken toe. Dit betekent open ruimtes met de juiste akoestiek en afscheidingen zodat je tijdens het werken geen last van elkaar hebt. En heel belangrijk een goeie arbo-werkplek met zit-sta bureau’s en goeie verstelbare bureaustoelen. Er is hier gekozen voor een donkere en chique uitstraling. Wat terug te zien is in een combinatie van zwart met een gouden accent in de tapijttegels, eikenfineer in maatwerk meubilair, groenwand bij ontvangst en passend los meubilair.

Het project is eind 2019 opgeleverd en wij hopen spoedig foto’s te kunnen maken.

Dorpskerk, Protestantse Gemeente Leidschendam

Begin 2018 heeft de commissie inrichting van de Dorpskerk Annekoos Littel benaderd om een ontwerp te maken voor de kerkzaal en later voor het zalencentrum “het Binnenhof”.

De Dorpskerk is een kleine achthoekige monumentale kerk – bouwjaar 1653-  met een tamelijk massieve preekstoel verbonden door de aanwezige authentieke lambrisering. Deze preekstoel is en blijft in de nieuwe setting een centrale plek innemen bij het kerkelijk gebruik.

Belangrijke wensen vanuit de gemeente werden meegeven bij de aanvang van het ontwerpproces. De voornaamste wens was een flexibel inzetbaar interieur te creëren voorzien van nieuw maatwerk meubilair ten behoeve van het liturgisch centrum. Zodanig dat het geheel eenvoudig verplaatsbaar is door 1 persoon. Het geheel is uit afzonderlijke onderdelen samengesteld zodanig dat alle meubelstukken tijdelijk in een kleine berging kunnen worden opgeslagen.

Het nieuw eigentijdse liturgisch centrum bestaat uit een liturgie tafel, een doopvont en een  standaard voor de Paaskaars. De typerende vormgeving van het maatwerk en de nieuwe stoelen sluit naadloos aan bij de authentieke inrichting.

Met het flexibel verplaatsbaar meubilair, wat verbonden wordt door middel van het nieuw ontworpen ronde Carpet, zijn verschillende opstellingen te creëren. Zodat bijvoorbeeld ook kleine vieringen in intimiteit beleefd kunnen worden.

In 2019 is er aansluitend een ontwerp voor het Binnenhof gepresenteerd. Het ontwerp sluit aan bij de look en feel van de nieuwe inrichting ten behoeve van de kerkzaal. Dit plan en de uitvoering zijn momenteel  in ontwikkeling.

Team Annekoos Littel werkt vanuit thuis!

Al bijna 25 jaar hebben wij een intensieve en persoonlijke samenwerking met onze opdrachtgevers waarmee we aan mooie projecten werken.

Door de verspreiding van COVID-19 organiseren wij dit nu anders. Al onze medewerkers hebben hun eigen werkplek thuis ingericht en samen zetten we onze ervaring met het gebruik van onlinecommunicatie in om zo de persoonlijke service te bieden die jullie van ons zijn gewend.

De gebruikers van veel van onze projecten zijn nu juist zo belangrijk voor het bieden van de juiste zorg en onderwijs. Wij waarderen wat zij voor onze samenleving doen!

U kunt ons op werkdagen bereiken via het bekende e-mailadres: info@annekooslittel.nl en via ons vaste  telefoonnummer 0348 – 41 84 68

Zorg goed voor jezelf en elkaar. We houden contact!