Zuwe Hofpoort Ziekenhuis kantoren

Zuwe Hofpoort Ziekenhuis kantorenZuwe Hofpoort Ziekenhuis kantorenZuwe Hofpoort Ziekenhuis kantoren
Zuwe Hofpoort Ziekenhuis kantorenZuwe Hofpoort Ziekenhuis kantoren

Klant: Zuwe Hofpoort Ziekenhuis
Locatie: Woerden
Oplevering: 2003

Creatief omgaan met interieur geeft budget ruimte

‘Een bouwkundig ‘standaard’ kantoorgebouw vorm en uitstraling geven, binnen een krap budget’ zet de creativiteit op scherp.

 

Spaarzaam met licht

Kritisch kijken naar het aantal lichtbronnen heeft een aanzienlijke besparing opgeleverd die is aangewend voor een hogere kwaliteit armaturen.

 

Plafonds met speciale afwerking

Het beperkte budget vereiste systeemplafonds die, door kleur en aandacht voor de verdeling van de lichtarmaturen, toch een chique uitstraling geven.

 

Transparantie in gangen en kantoren

Om de saaie symmetrie in de gangen te doorbreken en te zorgen voor voldoende daglicht, zijn deze aan één zijde voorzien van gesloten kantoorruimten. De andere zijde is opgebouwd uit open kantoorunits.
De gesloten kantoren hebben een originele wandafwerking gekregen, terwijl de units van elkaar gescheiden worden door maatwerk kastenwanden met geïntegreerde bureaus. Deze wanden zijn aan de gangzijde voorzien van verlichte vitrines voor extra sfeer.

 

Uniform gevelbeeld

Voor de raambekleding is gezocht naar een materiaal dat aansluit bij de kleurstelling: maatwerk aluminiumkleurige paneelgordijnen in een hoogwaardige stof. Deze zijn voor eenvoudig en eenduidig gebruik voorzien van centrale bediening.