Rabobank Gouwestreek adviescentrum Gouda

Rabobank Gouwestreek adviescentrum GoudaRabobank Gouwestreek adviescentrum GoudaRabobank Gouwestreek adviescentrum Gouda
Rabobank Gouwestreek adviescentrum GoudaRabobank Gouwestreek adviescentrum GoudaRabobank Gouwestreek adviescentrum Gouda


Klant: Rabobank
Locatie: Gouda
Oplevering: 2003

Rabobank en interieur

 

Nieuwe huisstijl- en kleuren

Bij het adviescentrum van Rabobank Gouwestreek hebben de verkeersruimtes en het bedrijfsrestaurant een eigentijdse, persoonlijke uitstraling gekregen op basis van de nieuwe huisstijl en -kleuren.

Praktische functies weggewerkt

Halverwege de verdiepingen deelt een verkeersruimte de zogenaamde ‘cellenkantoorgangen’ in tweeën. Deze ruimte is opvallend vernieuwd door de ene helft te reserveren voor een pantry en printers, kopieerapparaat, papiervoorraad, papiercontainer e.d., die zijn weggewerkt in speciaal ontworpen meubels.Het andere deel van de ruimte heeft een ontspanningsfunctie gekregen met loungehoek, internetplek en spreekgedeelte. Het geheel ademt een eigen sfeer door gebruik van warme, opvallende kleuren en materialen.

Accentkleuren

De accentkleuren rood, groen en paars komen terug in diverse details zoals meubilair, speciaal ontworpen verlichtingskappen en voile vitrages met regenboogeffect. Deze filteren het licht én geven een rustig gevelbeeld.

Bedrijfsrestaurant persoonlijk en flexibel

In het nieuwe bedrijfsrestaurant zorgen verlaagde plafonddelen met geïntegreerd perspex verlichtingsarmaturen voor een prettige sfeer. De kleurrijke verlichtingkappen versterken ook hier het persoonlijke karakter.In het kader van flexibiliteit is een verrijdbar uitgiftemeubel ontworpen dat zowel dienst kan doen in het restaurant als in een vergaderruimte.